Nieuws

Debatavond over energietransitie met weerman Reinier van den Berg

De Leusderkrant organiseert een klimaatdebat dat maandag 4 oktober 2021 in de Korf wordt gehouden. Belangstellenden zijn van harte welkom.

fotovaneennoglegepol...

Zonnevelden, windmolenparken, woningen afgekoppeld van het aardgas; velen hebben er een uitgesproken mening over. Er worden veel feiten en meningen verspreid dat het voor de meeste mensen moeilijk is om door de bomen het bos nog te zien. De Leusder Krant heeft het initiatief genomen om betrokken inwoners, bestuurders, politici en deskundigen bij elkaar te brengen voor een dialoog. Om begrip te kweken voor elkaars standpunten, om van elkaar te leren, maar ook om beweringen op waarheidsgehalte te toetsen. De bekende weerman en klimaatdeskundige Reinier van den Berg zal tijdens de bijeenkomst relevante wetenschappelijke informatie geven over de klimaatcrisis en de urgentie om stappen te zetten om die crisis te bestrijden.

Graag vooraf aanmelden

De bijeenkomst is op 4 oktober in de Korfzaal van activiteitencentrum De Korf. Belangstellenden zijn vanaf 19:30 uur welkom. Het debat begint om 20.00 uur tot circa 21.30 uur. Een coronatoegangspas is verplicht. Aan belangstellenden het verzoek zich van tevoren aan te melden via: www.leusden.nl/klimaatdebat. De organisatie is in handen van de Leusder Krant. De gemeente faciliteert deze avond.

 

|

Blijf op de hoogte

leusdenzew
2475